Километри познание

В Пътища и съоръжения ЕАД функционира интегрирана система за управление, която обхваща стандартите ISO 9001:2015ISO 14001:2015 и OHSAS 18001:2007.

 

 

Към интегрираната система за управление е включена и система за производствен контрол при производството на асфалтови смесискални материали за битумни смеси и настилки за пътища, самолетни писти и други транспортни площи и скални материали за несвързани смеси за използване на строителни съоръжения и пътно строителство.

 

Декларация на ръководството на Пътища и съоръжения ЕАД, относно политиката по управление на качеството, осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд и опазване на околната среда можете да видите тук.

 

Дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя за изпълнение на строежи от всички групи. Член е и на Българската браншова камара „Пътища“ и на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

 

 

Всички права запазени ©  2021, Пътища и Съоръжения ЕАД. Разработено от ИТР Сървисиз

Този сайт използва бисквитки, ако продължите да използвате сайта ни вие се съгласявате с нашата политика за бисквитките.